NUCH Abo-Rex av Char-Fox "Chico"
1989 - 2002

"Chico" kom fra en liten oppdretter i Korgen, han gjorde det meget bra i utstillingsringen med 14xCK, 4xCERT, 2xCACIB, 4xBIM, 8xBIR og flere BIG og BIS plaseringer. Han var en stor Tervueren med sine 66cm og 30kg.

Han var en aktiv og bestemt kar fra dag en. Allerede 3måneder gammel ble han med "far" ut på reise og bodde på hotell over hele Nordland, han ble elsket overalt hvor han kom. 17måneder gammel besto han karaktertesten i Mo i Rana. Chico våkste til fortsatt aktiv, bestemt, lærevillig, stolt og trygg på seg selv, men også utrolig vakker. Ingen hadde vel trodd at en hund kjøpt langt nord av en liten oppdretter kunne vinne så mye. Han elsket sin familie (spesielt far) og vi elsket han. Han beriket livet vårt i nesten 13år. Beste venn, stolthet og loyalitet var ord som fikk en ny betydning da han sovnet stille inn.

"Chico" vil alltid bo i våre hjerter og sinn, kos deg på de evige jaktmarker, det er du vel fortjent.

NUCH Chevy`s Gandhi "Eizo"
2002 - 2007

Eizo ble født i Sandnes hos Kennel Chevy`s, han ble ikke stilt så mye men han tok 5xCK, 4xCERT, 1xCACIB, 5xBIR og BIG plaseringer. Han var 63cm og 24kg.
Da han kom til oss hadde han utrolig vakre men svært triste øyne, han var en rolig og snill valp. han trente sammen med nabohunden Aila og var utrolig vennlig mot alt av mennesker og dyr. 3år gammel begynte personligheten hans å forandre seg, så sakte at vi ikke merket det. Vi tengte at han savnet noen å være sammen med da Aila hadde flyttet, og vi hentet "Max". Sykdomen som vi senere fikk vite var svulst på hjenen tok fra deg syn og hørsel i perioder. Nesten 5år gammel måtte vi gi tapt for sykdommen å la deg sovne stille inn, i den visshet om at du ville få et lettere og beder liv på den andre siden.

Kjære "Eizo" du vil altid leve vidre i våre hjerter. Takk for alt.

NUCH Cartier Monzerat Fine Ferrari "Max"
2006 - 2014

Vi hentet "Max" i Stockholm sommeren 2006, han fikk kun 4 år i utstillingsringen men på den korte tiden fikk han med seg 25xCK, 10xCERT, 6xBIM, 12xBIR og 11 ganger plasert i BIG og 2 BIS plaseringer. Han var 67cm høy og 45kg tung. I 2008 fikk Max et kull på 9 valper med Mont de valer VI Diable Rouge.

Cartier Monzerat Femme Fatale "Chantel"
2008 - 20

Chantel har bod hos Iris på Mo i Rana

Carnac`s Jc Jamal "Jc"
2011 - 2018

Lille rare JC, tøffere en toget :-) Du elsket å være på utstilling, men noen utstillings hund ble du aldri. Til slutt ble smertene for store å vi lot deg reise over regnbuen.